Avís legal i política de privadesa

QUI ÉS EL RESPONSABLE DEL TRACTAMENT DE LES TEVES DADES I PER A QUINES FINALITATS ES TRACTARAN?

EDITORIAL ALPHA SL
CIF: B08013781
Adreça: C/Taquígraf Serra 28, 08029, Barcelona
Telèfon: 693016762
Correu electrònic: info@lacasadelsclassics.cat

Tractarem les teves dades personals per a poder atendre la teva petició així com, si s’escau, per a l’enviament d’informació d’utilitat o d’interès de La Casa dels Clàssics i tramitar les compres realitzades.

Serà necessari que ens facilitis les dades requerides com a “obligatòries”. El no-emplenament o emplenament parcial de les dades personals requerides podria suposar que no es puguin tractar les dades per a les finalitats detallades anteriorment. Així mateix, cal que ens comuniquis les dades personals actuals per tal que tinguem la informació degudament actualitzada i sense errors.

QUANT DE TEMPS CONSERVAREM LES TEVES DADES PERSONALS?

Conservarem les dades personals mentre no ens sol·licitis la seva supressió.

Així mateix, si és el cas, les dades relatives a la facturació i cobrament dels productes i serveis, es conservaran durant el temps previst per la normativa vigent (especialment, en matèria civil, fiscal i comptable) una vegada finalitzi la contractació.

QUINA ÉS LA LEGITIMACIÓ PER AL TRACTAMENT DE LES TEVES DADES PERSONALS?

La base legal per al tractament de dades és el consentiment manifestat a través de l’acceptació de la Política de Privacitat i, en el cas de les contractacions de productes i serveis, també l’execució de la relació contractual.

A QUINS DESTINATARIS ES COMUNICARAN LES TEVES DADES PERSONALS?

Editorial Alpha SL està integrada dins l’entitat ABACUS – Societat Cooperativa Catalana de Responsabilitat Limitada (ABACUS). Per aquesta raó, a partir de la data esmentada, comuniquem les vostres dades personals a ABACUS perquè les tracti amb les mateixes finalitats detallades anteriorment, a més de per a finalitats administratives internes. Pots accedir a les Polítiques de Privadesa d’ABACUS aquí.

Igualment, les dades poden estar allotjades en proveïdors ubicats fora de la Unió Europea, en condicions de seguretat i confidencialitat, de conformitat amb les corresponents garanties jurídiques.

Les dades es podran comunicar a les Administracions Públiques en els supòsits previstos legalment i, si s’escau, a les empreses de transport que gestionin l’entrega dels productes adquirits.

QUINS SÓN ELS SEUS DRETS EN RELACIÓ AMB LES TEVES DADES PERSONALS?

Podràs sol·licitar accedir a les teves dades personals, així com la rectificació de les dades inexactes o, si escau, la seva supressió quan les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats que van ser recollides. També podràs sol·licitar la limitació, portabilitat i oposició al tractament de les teves dades, en determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la teva situació particular.

Igualment, podràs exercir els drets referits anteriorment i, si s’escau, revocar el consentiment atorgat mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a [info@lacasadelsclassics.cat]. La revocació es podrà fer sense que afecti de forma retroactiva el tractament de dades personals realitzat fins al moment.

Si no obtens una resposta satisfactòria i desitges formular una reclamació o obtenir més informació respecte a qualsevol d’aquests drets, podràs demanar-ho a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).