Política de cookies

Aureadictademiquelbarcelo.cat utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d’oferir una experiència de navegació i un servei millors. No obstant això, l’usuari té l’opció d’impedir la generació de galetes i d’eliminar-les mitjançant la selecció de l’opció corresponent al seu navegador. En cas de bloquejar l’ús de les galetes al seu navegador, és possible que alguns serveis o algunes funcionalitats de la pàgina web no estiguin disponibles.

 

Què és una galeta?

Una galeta és un petit fragment de text que els llocs web envien al navegador i que s’emmagatzema al terminal de l’usuari, que pot ser un ordinador personal, un telèfon mòbil, una tauleta, etc. Aquests arxius permeten que el lloc web recordi informació sobre la visita, com l’idioma i les opcions preferides, cosa que pot facilitar la propera visita i fer que el lloc resulti més útil gràcies a la personalització del contingut. Les galetes tenen un paper molt important, ja que milloren l’experiència de l’ús de la web.

 

Com s’utilitzen les galetes i quin tipus d’informació guarden?

En navegar per Aureadictademiquelbarcelo.cat, l’usuari accepta que es puguin instal·lar galetes al seu terminal que permetin conèixer la informació següent:

Informació estadística de l’ús de la web.

Les dades d’inici de sessió de l’usuari per mantenir la sessió activa.

Les dades de connexió a les xarxes socials per als usuaris que accedeixen a la web amb el seu usuari de Facebook o Twitter.

 

Com es poden administrar les galetes al navegador?

L’usuari té l’opció de permetre, bloquejar o eliminar les galetes instal·lades al seu equip mitjançant la configuració de les opcions del navegador instal·lat al seu terminal.

Per ajustar els permisos relacionats amb les galetes al navegador Google Chrome:

 1. Feu clic al menú situat a la barra d’eines.
 2. Seleccioneu “Configuració”.
 3. Feu clic a “Configuració avançada”.
 4. A la secció “Privadesa i seguretat”, feu clic al botó “Configuració del contingut”.
 5. A la secció de galetes, es poden configurar les opcions.

Més informació sobre Google Chrome

 

Per ajustar els permisos relacionats amb les galetes al navegador Mozilla Firefox:

 1. A la part superior de la finestra de Firefox, feu clic al menú “Eines”.
 2. Seleccioneu “Opcions”.
 3. Seleccioneu l’apartat “Privadesa i seguretat”.
 4. A l’opció “Firefox” podreu escollir “Utilitza una configuració personalitzada per a l’historial” per configurar les opcions.

Més informació sobre Mozilla Firefox

 

Per ajustar els permisos relacionats amb les galetes al navegador Internet Explorer 9:

 1. A la part superior de la finestra d’Internet Explorer feu clic al menú “Eines”.
 2. Seleccioneu la pestanya “Seguretat” i utilitzeu l’opció “Elimina l’historial d’exploració” per eliminar les galetes. Activeu la casella “Galetes” i, a continuació, feu clic a “Elimina”.
 3. Seleccioneu la pestanya “Seguretat” i accediu a “Configuració”. Moveu el control lliscant totalment cap amunt per bloquejar totes les galetes o totalment cap avall per permetre totes les galetes. Després d’això, feu clic a “Accepta”.

Més informació sobre Internet Explorer 9

 

En cas de bloquejar l’ús de les galetes al vostre navegador, és possible que alguns serveis o algunes funcionalitats de la pàgina web no estiguin disponibles.

En alguns navegadors es poden configurar regles específiques per administrar les galetes segons el lloc web, cosa que ofereix un control més precís sobre la privadesa. Això significa que es poden inhabilitar les galetes de tots els llocs tret d’aquells en què es confia.